Kinderen en jeugd

Kinderen

Kinderen zijn natuurlijk ook welkom in de kerk. Voor de jongste kinderen is er een kindercrèche tijdens de kerkdienst. Er wordt een Bijbelverhaal verteld, zodat ook zij een boodschap meekrijgen op zondag. Ouders maar ook jongeren helpen mee om de kinderen een leuke en leerzame ochtend te bezorgen. Deze crèche is er alleen tijdens de morgendiensten.

Jongeren

Onze jongeren zijn de toekomstige generatie in de kerk. Een belangrijke groep dus. Deze jongeren krijgen onderwijs onderwijs in de geloofsleer ter voorbereiding op het doen van Openbare Geloofsbelijdenis (Cathechesatie) en Bijbelstudie. T/m 16 jaar is er Bijbelstudie  onder begeleiding en vanaf 16 jaar organiseren ze deze zelf.

Voor /door hen is er een speciale ruimte ingericht, de Soos, waar ze in het weekend samenkomen en leuke activiteiten organiseren.

Soos Vroomshoop